fbpx

O nama

Minjon d.o.o., obiteljska je tvrtka s dugogodišnjim poslovanjem u području prehrambenih proizvoda, tijekom kojega se uspješno profilirala i pozicionirala na tržištu. Osnovana je 1996. godine sa sjedištem u gradu Valpovu, a svoje poslovanje zatim širi otvaranjem poslovnice u Zagrebu. Temeljna djelatnost joj je prodaja i distribucija prehrambenih sirovina za proizvodnju krajnjeg proizvoda.

onama logo

MISIJA I VIZIJA

Minjon d.o.o. čine visokokvalificirani stručnjaci s višegodišnjim iskustvom koji omogućuju točnost, efikasnost, preciznost i pouzdanost u poslovnoj suradnji. Veliku pozornost posvećuje praćenju i prihvaćanju vodećih svjetskih trendova u prehrambenoj industriji te njihovim implementiranjem u vlastite poslovne tokove. Djelatnost Minjon-a d.o.o. je usmjerena ka olakšavanju postizanja poslovnih ciljeva proizvođača te ujedno i zadovoljstvo krajnjeg korisnika.

NAŠI KLIJENTI

Kao primarne grane poslovanja ističu se pekarska i slastičarska industrija. Uspješna suradnja s renomiranim svjetskim tvrtkama u području prehrambene industrije omogućila nam je poslovanje na području čitave Republike Hrvatske.

BRENDOVI KOJE ZASTUPAMO

Sefco Zeelandia partner logo
creding partner logo
eurocas logo - partner
jaren partner logo
goteborgs-food-budapest
zeelandia partner logo

Kvaliteta, širok asortiman kvalitetnih proizvoda, te dugogodišnja tradicija dokaz su vaše vjernosti.

20 GODINA ISKUSTVA I STRUČNOSTI
VOLIMO ONO ŠTO RADIMO
PRATIMO TRENDOVE I ŽELJE KUPCA
IMPLEMENTIRAMO VODEĆE TEHNOLOGIJE